Şam'da orduevi yakınlarında bombalı saldırı: 8 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şam'da orduevi yakınlarında bombalı saldırı: 8 ölü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Suriye’nin başkenti Şam’da, orduevi yakınlarında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 8 kişi öldü, en az 20 kişi de yaralandı.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Suriye’nin başkenti Şam’da bulunan orduevi yakınlarında bomba yüklü bir aracın patlatıldığını duyurdu. Gözlemevi konuyla ilgili açıklamasında, en az 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 kişinin yaralandığını ve hayatını kaybedenler ile yaralıların arasında polislerin de bulunduğunu aktardı. Suriye medyası, patlamanın Şam’ın kuzeyindeki Masaken Barzeh bölgesindeki bir sebze halinde meydana geldiğini duyururken, daha sonra İçişleri Bakanlığından bir kaynağa dayandırarak verdiği haberinde ordu evine girmeye çalışan bomba yüklü aracın güvenlik güçleri tarafından durdurulduğunu bildirdi. Saldırganın daha sonra bomba yüklü aracı patlattığı aktarıldı.

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...