VADİSTANBUL’un son etabı satışa çıktı

Düzenleyen:
VADİSTANBUL’un  son etabı satışa çıktı

Ekonomi Haberleri

Ayazağa’da 1.900 konut olarak projelendirilen Vadistanbul’un Teras ve Bulvar etaplarından sonra 762 konuttan oluşan son kısmı ‘Park’ görücüye çıktı

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla bin 900 konut olarak planlanan Vadistanbul’un 762 konuttan oluşan üçüncü etabı ‘Vadistanbul Park’ satışa çıktı. Metrekare fiyatının 9 bin TL’den başladığı projede 100 bin metrekarelik ofis, 20 bin metrekarelik home office, 22 bin metrekarelik mağaza alanı ve 3.700 araçlık otopark yer alıyor. 3+1 ve 4+1 dairelerin yoğunlukta olduğu Vadistanbul Park’ta 1+1, 2+1, 5+1 daire seçenekleri de sunuluyor. Teslimlerin 2017’nin Aralık ayında yapılacağı projenin tanıtım toplantısında konuşan Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Vadistanbul ile Ayazağa’nın Nişantaşı gibi çekim merkezi olacağını söyledi. Park etabında ön taleple 180 daire sattıklarını kaydeden Çetinsaya, projenin üç etabıyla toplamda 1 milyar dolara mal olduğunu söyledi. Vadistanbul’un 1. etabında m2 fiyatlarının 10 bin TL’yi bulduğuna işaret eden Çetinsaya, 3. etapta bu rakamın teslim tarihine kadar 12 bin 500 TL’yi bulabileceğini söyledi. Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı da, projenin kentsel dönüşümde örnek teşkil edeceğin ifade etti. İnvest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar ise, ilk etabı yüzde 80 prim yapan projenin 3. etabının da benzer başarıyı yakalayacağını kaydetti. Vadistanbul’da 2.5 milyar dolarlık hasılat bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...