Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağaoğlu: 17 Aralık'ta travma yaşadım

Düzenleyen:
Ağaoğlu: 17 Aralık'ta travma yaşadım

Ekonomi Haberleri

17 Aralık sürecinde Bakırköy 46 projesinde dairelerin paralarını geri ödemek zorunda kalan Ali Ağaoğlu, "17 Aralık benim için çok büyük bir travmaydı. Allah’a şükür geçti. Bakırköy 46 projesinde satışlara tekrar başlıyoruz" dedi

Bakırköy'de inşaatı başlayan ancak 17 Aralık süreci ile birlikte yapımı durdurulan 'Bakırköy 46' projesi, “Central Park İstanbul” yeni adıyla görücüye çıktı. 17 Aralık sürecinde göz altına alınan ve dairelerin paralarını geri ödemek zorunda kalan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, üst mahkemenin kararı iptal etmesiyle satışlara yeniden başlayacaklarını söyledi. Central Park İstanbul projesinde imar yönünden bir değişiklik olmadığını anlatan Ağaoğlu, "Mart ayı başında satışlara yeniden başlayacağız. Bölge 2013 yılı şartlarına göre daha avantajlı bir hale geldi. Geçen zaman içerisinde bölge Marmaray, tüp geçit projesi ve şehir parkı ile daha da değer kazandı. Bugünün şartlarına göre bir fiyat farkı olacak. Ama projeden daha önce daire alanlara özel bir imkan tanıyacağız. Satın alanın da kazanacağı bir proje olacak” dedi. Teklif gelmesine rağmen yabancılara blok satış düşünmediklerini ifade eden Ağaoğlu, aynen bir önceki projede olduğu gibi 1+1 dairelerin, projeden büyük daire satın alanlara satılacağını kaydetti. Satış hedefleriyle ilgili olarak ise Ağaoğlu, "Sadece Emlak Konut ile ortak geliştirdiğimiz projelerde satış rakamımız 1 milyar civarındaydı 2015'te, 2016'da bunun çok daha fazla üzerine çıkar. 2016 yılında satış hedefimiz 2.5 milyar TL" dedi.
“İLAHİ ADALET YERİNİ BULDU”
Projenin mahkeme süreci ile birlikte durduğunu ancak Danıştay’ın kararının ardından yeniden başladığını anlatan Ağaoğlu, “Namaz kılmam, oruç tutmam ama inanan bir insanım. İlahi adalet yerini buldu. Keşke bunlar hiç yaşanmamış olsaydı. Ama olmuşla ölmüşe çare bulunmaz. 17 Aralık benim için çok büyük bir travmaydı. Hak etmediğimiz şekilde, kendimizi bazı olayların içinde bulduk. Allah’a şükür geçti" diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...