9 saat böyle beklemiş

Düzenleyen:
9 saat böyle beklemiş

YAŞAM Haberleri

Balıkesir’in Edremit ilçesi açıklarında batan ve 27 kişiye mezar olan tekneden kurtulan Suriyeli Pelan Hüseyin, yaşadığı dehşeti anlattı.

Batan teknenin burnuna çıkarak kurtulan Hüseyin, “Kurtulduğuma inanamıyorum. Sadece 4 kişi kurtulduk. Sabah 3’ten öğlen 12’ye kadar batan teknenin su üstünde kalan burnuna tutunarak bekledim. Annem ve babam Irak’ta yaşıyor. Almanya’ya gidecektik” dedi. Altınoluk İlçe Jandarma Komutanlığı’nda misafir edilen ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Hüseyin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, kendisini kurtaran askerlere, tüm Türkiye’ye teşekkür etti. Teknenin burnuna tutunan bir sığınmacının el sallayarak yardım istemesi üzerine, helikopterdeki arama kurtarma operatörü Astsubay Üstçavuş Tuncay Ceylan denize inmiş, Hüseyin’i kendisine bağlayarak helikoptere çekmişti. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...