Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arınç, Gül ile bir araya geldi

Düzenleyen:
Arınç, Gül ile bir araya geldi

POLİTİKA Haberleri

Ankara, önceki akşam sürpriz bir yemeğe ev sahipliği yaptı.

Haber Merkezi ANKARA
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 3 saat süren yemekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selefi 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ağırladı. Edinilen bilgiye göre yemek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hali hazırda konut olarak kullandığı “konukevinde” gerçekleşti. Önce Bülent Arınç’ın açıklamaları ve ona Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cevabı ile ısınan gündemin gölgesinde gerçekleşen buluşmanın, kısa bir süre önce ameliyat olan Gül’ü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “geçmiş olsun” telefonu sırasında kararlaştırıldığı iddia edildi. Erdoğan ile Gül en son, AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem’in oğlunun düğünü ile Birlik Vakfı’nın töreninde bir araya gelmişti. 
ARINÇ’IN EVİNDE 2,5 SAAT  
Abdullah Gül, dün akşam da Bülent Arınç’ın Ankara Söğütözü’ndeki konutundaydı. Eski bakanlardan Hüseyin Çelik ile birlikte gelen Gül’ün bu ziyaretine, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün de katıldı. 2.5 saat süren görüşme sonrası bir açıklama yapılmadı. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...