Psikolojim iyi değil

Düzenleyen:
Psikolojim iyi değil

SPOR Haberleri

G.Saray teknik direktörü “Psikolojimin iyi olması mümkün değil ama tüm zorluklara rağmen hedeflerimizden vazgeçmeyeceğiz” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kazanılan Akhisar maçının ardından sakat ve ayrılan futbolcular sebebiyle büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, psikolojisinin iyi olmadığını söyledi. Zor bir yolculukta olduklarını belirten Denizli, "Son 2,5 ayda bir tek çarşamba boş geçti. Bu sürpriz değil, uzun zamandır yaşadığımız hadiseler.  Bir anda 3 tane hücum bölgesinde oynayan futbolcumuzun takımdan ayrı kalması bizim adımıza üzücü. İşimizin zor olduğu bir gerçek. Bunu futbolcularımla aşmak için her şeyi yapacağız. Psikolojimin iyi olması mümkün değil ama bu sebeple hedeflerimizden vazgeçeceğiz diye bir şey yok. Uykuma ve yediklerime zarar verse de üstesinden geleceğiz. Kariyerim boyunca bu tip zorluklarla uğraştım" sözlerini kullandı. Tur için avantaj sağladıklarını söyleyen tecrübeli teknik direktör, "Avantaj kazandık ama oyuna damga vuran zemin oldu. Futbolcularımın oyununa bu zemin nedeniyle bir şey söylemem mümkün değil" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...