Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Singer'den 14 Şubat'a özel hediye

Düzenleyen:
Singer'den 14 Şubat'a özel hediye

TEKNOLOJİ Haberleri

Singer, pratik modelleri ile Sevgililer Günü’nde kalbinizdeki kadına verebileceğiniz en özel hediye alternatifleri arasında ilk sıralarda geliyor.

1850 yılında Isaac Merritt Singer, eşinin bitmek tükenmek bilmeyen dikiş uğraşlarını görünce narin parmakları ve güzel gözleri yorulmasın diye dikiş makinesini keşfetti. İşte bu kısa öykü, Singer markasının ruhunda tutkulu bir aşk gizli olduğunun en güzel işareti… Şimdi ise sevdiğimiz kişiye aşkımızı en güzel şekilde ifade etme sırası bize geldi. Dikiş makinesinin mucidi Singer’in birbirinden hünerli modelleri ile bu çok kolay. Yapmanız gereken tek şey sevdiğiniz erkeğe nasıl bir hediye hazırlayacağınıza karar vermek ve Singer dikiş makinenizin başına geçmek.  Ya da sevdiğiniz kadın için en uygun Singer dikiş makinesini seçerek ona hediye etmek…  
Singer ile aşkınızı hediyenize işleyin… 
Bir Singer dikiş makineniz varsa, Sevgililer Günü için hazırlayacağınız hediyeye aşkınızı ilmek ilmek işlemeniz mümkün. Singer dikiş makineleri, yeteneklerinizi ve hünerlerinizi sergileyebileceğiniz birçok özellik içeriyor. Fotoğraf işleyebilen, internetten desen indirip işleyebilme olanağı sunan, dokunmatik ekranlı ve LED aydınlatmalı Singer dikiş makineleri ile dikiş dikmek oldukça kolaylaşıyor. İstediğiniz tasarımı oluşturmak için sadece hayal etmeniz yetiyor, gerisini üstün özellikleri ile Singer hallediyor.
Sevdiğiniz kadına bir Singer hediye edin… 
Dikiş dikmek, günümüzün en popüler hobileri arasında yer alıyor. Özellikleriyle fark oluşturan Singer dikiş makineleri ile kadınlar hayallerindeki tasarımları oluşturarak kendi modalarını oluşturabiliyor.

Sevgililer Günü hediyenizi hazırlamak www.singer.com.tr adresine tıklayarak birçok model arasından seçiminizi yapabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz. Online siparişinizle dikiş makineniz en kısa sürede size ulaşacak. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...