Yalova Yat Limanı'na Mustafa Koç'un adı verilecek

Düzenleyen:
Yalova Yat Limanı'na Mustafa Koç'un adı verilecek

GÜNDEM Haberleri

Yalova Belediyesi, ocak ayında yaşamını yitiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un adını Yalova Yat Limanı'na verecek.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Koç Holding Yönetim Kurulu'na bir dilekçe gönderdi. 

ADININ VERİLMESİNİ TEKLİF ETTİ

Yalova'da Koç Holding'e ait Setur Marina tarafından işletilen Yalova Yat Limanı'na geçen ay yaşamını yitireb Mustafa Koç'un adının verilmesini teklif etti.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, başarılı iş adamının genç yaşta hayatını kaybetmesinin ülkede derin üzüntüye sebep olduğunu belirterek, "Mustafa Koç'un ne kadar sevildiği ortaya çıktı. Koç ailesi ülke açısında çok önemli bir aile. Çok sayıda insana ekmek veriyorlar. Bu aileye olan sevgi ve sempatiyi görünce, 'Bir şey yapılmalı, Mustafa Koç'un adı bir yerde yaşatılmalı' diye düşündüm. Yalova'da ki Setur Marina'da Koç ailesinin bir yatırımı. Onun adının yaşatılması için önemli. Koç Holding'e gönderdiğim bir yazı ile Mustafa Koç'un adının Yalova'daki Setur Marina tarafından işletilen yat limanına verilmesi konusunda bir girişimde bulunduk" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...