Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genç kızı komaya sokan platonik aşık adliyeye sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Genç kızı komaya sokan platonik aşık adliyeye sevk edildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Adana'da genç kızı darp ederek komaya sokan platonik aşığı ve ona yardım ettiği ileri sürülen 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde kaçırıldıktan sonra darp edilmiş halde bulunan ve 3 gündür özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi gören Türkan Sarıkaya'yı (28) bu hale getiren zanlı yakalandı. Köprübaşı Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalanan zanlının Bünyamin F. (28) olduğu ve Türkan Sarıkaya'nın platonik aşığı olduğu öğrenildi. Polis, Bünyamin F. ile birlikte A.C.D. ve H.Ö.'yü de zanlıya yardım ettikleri gerekçesiyle gözaltına aldı. Zanlılar polis merkezindeki sorgularında suçlamaları kabul etmedi. Bünyamin F.'nin ise, “Türkan ile evlenmeyi düşünüyorduk. Olay günü birlikte alkol aldık. Ama ben darp etmedim, kafasını bir yere çarpmış” dediği öğrenildi. Ancak Bünyamin F.’nin ifadesi doğrultusunda yapılan kan testinde, Türkan Sarıkaya’nın alkolsüz olduğu belirlendi. Bünyamin F. iki arkadaşı ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Genç kızın ise makineye bağlı yaşadığı hayatta kalma mücadelesi verdiği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...