Doğum gününden 5 gün sonra şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Doğum gününden 5 gün sonra şehit oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Yusuf Alsancak'ın, Kırıkkale'deki babaevinde büyük üzüntü yaşanıyor.

Yenimahalle Plevne Caddesi'nde oturan Ali ve Gülseren Alsancak, oğullarının şehadet haberini askeri yetkililerden aldı. Şehidin yakınları, acı haberi alınca gözyaşlarını tutamadı. Balkonuna Türk bayrağı asılan şehidin babaevinin önünde sağlık ekibi bekletilmeye başlandı. Şehidin kuzeni Ebru Alsancak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alsancak'ın doğum gününün 5 Şubat olduğunu ve 30 yaşına girdiğini söyledi. Annesi Gülseren Alsancak'ın, doğum günü için oğlunun fotoğrafının bulunduğu yastık ve kupa yaptırdığını belirten Ebru Alsancak, kuzeninin bu hediyeleri göremediğini dile getirdi.
Doğum gününden 5 gün sonra şehit oldu
Bekar olan ve 2 yıldır Tunceli'de çalıştığı öğrenilen Alsancak'ın geçici görevle Diyarbakır'ın Sur ilçesine gittiği öğrenildi.
Şehidin cenazesinin ikindi vakti Kırıkkale'de düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmesi planlanıyor.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, örgüt mensuplarının saldırısı sonucu yaralanan Uzman Çavuş Yusuf Alsancak, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...