Gaziantep'teki korkunç olayın ardından ilk kez konuştu!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Gaziantep'teki korkunç olayın ardından  ilk kez konuştu!

YAŞAM Haberleri  / AA

Gaziantep'te 8 akrabasıyla birlikte öldürülen Tuğba T'nin annesi katil zanlısı hala yakalanamadığı için büyük bir korku içinde olduklarını söyledi.

Gaziantep'te 8 akrabasıyla birlikte öldürülen Tuğba  T'nin annesi Kudret T, "Turan T'yi yolcu etmek için kapıya çıktığımızda, sokakta  bekleyen şalvarlı ve yüzünü kapatmış kar maskeli birini gördüm. Önce tanıyamadım,  Tuğba'nın omuzundan tutup konuşmak istediğini söyleyince Y.T, olduğunu anladım ve  bir anda içim ürperdi, çok korktum" dedi. Şahinbey Belediyesine ait Esentepe Mahallesindeki sosyal tesiste  taziyeleri kabul eden Kudret T, 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili  gazetecilere açıklamada bulundu. Olay günü, kardeşi Şenel Çakmak'la kızı Tuğba T'nin teyzesinin Düztepe  Mahallesindeki evinde oturduklarını anlatan Kudret T, "Turan T'yi yolcu etmek  için kapıya çıktığımızda sokakta bekleyen şalvarlı ve yüzünü kapatmış kar maskeli  birini gördüm. Önce tanıyamadım, Tuğba'nın omuzundan tutup konuşmak istediğini  söyleyince Y.T, olduğunu anladım ve bir anda içim ürperdi, çok korktum" diye  konuştu.

Kızını korumak için içeri gönderdiğini belirten Kudret T, "Y.T'ye  benimle konuşmasını söyledim. Fazla sürmedi montunun iç cebinden çıkardığı  tabancayla içeriye girdi. Ben de hemen yakınımızdaki Düztepe Polis Merkezine  koştum. Geri döndüğümüzde her şey için
çok geçti. Kızımı, kardeşimi, yeğenlerimi  yerde kanlar içinde buldum. Yaşadıklarım bir rüya gibi hala inanamıyorum. Acımız  çok büyük" diye konuştu.
Gaziantep'teki korkunç olayın ardından  ilk kez konuştu!
"Korkuyla yaşıyoruz"

Y.T. ile kızının hastanede tanıştığını ifade eden Kudret T, şöyle  devam etti:

"Kızımı istemeye geldiklerinde beni kandırmışlar. Yusuf T'nin  üniversite mezunu olduğunu, İstanbul'da bir otelde müdür olarak çalıştığını  söylediler. Kızımı da kandırmış. Düğünden sonra kızıma şiddet uyguladığını  öğrenince yanlarını gittim. Burada üniversite mezunu olmadığını ve otel müdürlüğü  yapmadığını öğrendim. Bu sırada benim yanımda da kızıma iki defa şiddet uyguladı.  Kızıma ilişkisi olduğu bir kadınla olan görüntülerini izletmiş.

Bu olaylardan sonra kızımı da alıp  Gaziantep'e döndük. Kızım,  Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesinde psikolojik  tedavi gördü. Sonra kızımı kandırıp tekrar İstanbul'a götürdü. Tedavisi yarım  kaldı. Bu sırada Yusuf T. kızıma pasaport çıkartmış. Fransa'ya kaçıracakmış ama  kendisinin uyuşturucudan davası devam ettiği için yurt dışı yasağı varmış ve  gidememişler."

Yetkililerden şüphelinin bir an önce yakalanması için yardım isteyen  Kudret T, "Hala dışarı olduğu için korkuyla yaşıyoruz" dedi.

Gaziantep Düztepe Mahallesi'nde 5 Ocak'ta Y.T. tarafından  gerçekleştirildiği ileri sürülen silahlı saldırısı sonucu, aralarında kendisinden  boşanmak isteyen eşinin de bulunduğu 4 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı. Bu  olaydan kısa süre sonra da Sam Mahallesi'ndeki bir evde, şüphelinin amcası,  yengesi ve çocuklarının da bulunduğu 5 kişi daha silahla vurulmuş halde  bulunmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...