Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaldırım çöktü ortaya bu çıktı, görenler şaşkın!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kaldırım çöktü ortaya bu çıktı, görenler şaşkın!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kayseri’nin Talas İlçesi'ne bağlı Başakpınar Ufuk Mahallesi’ndeki cami önünde çöken yol korkuttu. Çökme ile birlikte ortaya büyük bir çukur çıktı.

Başakpınar Ufuk Mahallesi’nde bulunan Yukarı Cami bahçe kapısının önünde kaldırım çöktü. Kaldırımın çökmesi ile birlikte de büyük bir çukur açıldı. Çökme sonucunda ortaya çıkan büyük çukur, adeta bir mağarayı andırırken, vatandaşı da tedirgin etti. Olay sonrası şans eseri kimseye bir şey olmadığını belirten Başakpınar Ufuk Mahallesi Muhtarı Sezgin Erdem, yaşanan olay sonrasında çoğu kişinin yer altı şehri çıktı şeklinde görüş belirtmeye başladığını belirterek, "Oluşan çukur yer altı şehri değil. Burası mahallenin eski yerleşim yeri. Söz konusu çukur da eski evlere ait. Yani in evler dediğimiz eskiden insanların kullandığı mağaralar diyebiliriz" dedi.  
Talas Belediyesi ekipleri de vatandaşın haber vermesinin ardından bölgede inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından çukur doldurularak, kapatıldı.
Kaldırım çöktü ortaya bu çıktı, görenler şaşkın!
Kaldırım çöktü ortaya bu çıktı, görenler şaşkın!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...