Boğazına kaçan kusmuk ölümüne sebep oldu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Boğazına kaçan kusmuk ölümüne sebep oldu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'da yaşayan Avusturya asıllı Türk vatandaşı 79 yaşındaki Irine Yetkin, kusmuğunu yutması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Güvenlik Mahallesi 256 Sokak'ta bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Antalya'da yaşayan ve çevreden topladığı kitapları gönüllü olarak dağıtan Irine Yetkin, daha önceden tanıştığı arkadaşının yanına misafir olarak geldi. Geceyi burada geçiren Yetkin, öğle saatlerine rağmen uyanmadı. Hareketsiz yatmasından dolayı şüphelenen arkadaşı, durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen ekipler, Irine Yetkin'in hayatını kaybettiği belirledi. 
Yapılan incelemede, kusmuğunu yutması sonucu hayatını kaybettiği tespit edilen Yetkin'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. İrine Yetkin'in 2000 yılında Samsun'da evlendiği, eşinin bir süre önce hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...