Dürüstlük dilenciye servet kazandırdı

/ Kaynak: CHA
Dürüstlük dilenciye servet kazandırdı

DÜNYA Haberleri  / CHA

ABD'nin Kansas şehrinde dilencilik yapan Billy Ray Harris, bulduğu nişan yüzüğünü sahibine verince yaklaşık 150 bin doların sahibi oldu.

Kansas şehrinde Club Plaza önünde uzun yıllardır dilencilik yapan Harris'e bozuk para yerine yanlışlıkla nişan yüzüğünü veren Sarah Darling bir gün sonra yaptığı yanlışlığı fark etti. Heyecanlı bir şekilde sadaka verdiği yere geri giden Darling, nişan yüzüğünü kaybettiğini ve bulunması halinde cebindeki bütün parayı ona vereceğini söyler. Harris ise değerli nişan yüzüğünü sahibine geri verdi. Çok değer verdiği yüzüğü bulmanın sevincini yaşayan Darling, durumu nişanlısına anlattı. Nişanlısı ise evsiz olan Harris için bir internet sitesi kurarak yardım topladı. Yaklaşık 4 haftada 6 bin kişi evsiz Harris'e 145 bin dolar yardımda bulundu. Harris'in çok ahlaki bir davranışta bulunduğunu söyleyen Darling "Yüzüğü bulacağıma inanmıyordum. Bu benim için bir enteresan bişeydi. "dedi. nbsp;


Harris ise "Yüzüğün çok değerli olduğunu anlamıştım. İnancıma göre, yüzüğü geri vermem gerekiyordu. Ben dini konularda hassas yetiştirildim. Bu yüzden yüzüğü geri verdim." dedi.

DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...