Operasyon sonrası Cizre'den ilk görüntüler

Düzenleyen:
Operasyon sonrası Cizre'den ilk görüntüler

GÜNDEM Haberleri

Operasyonların bitmesinin ardından Cizre köprüsünde Türk bayrakları asıldığı görüldü.

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 14 Aralık günü sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı süresince güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda mahallelerdeki hendekler kapatıldı, barikatlar kaldırılırken, PKK’lılar da etkisiz hale getirildi.

BUGÜN BİTTİ

İçişleri Bakanı Efkan Ala, bugün öğle saatleri itibarıyla Cizre'deki operasyonların başarılı bir biçimde bittiğini söyledi.

CİZRE KÖPRÜSÜ'NE BAYRAK ASILDI

İlçedeki operasyonların bittiği açıklamasının ardından güvenlik güçlerinin Türk bayrağı açtığı görüldü. Cizre köprüsüne de bayraklar asıldı. Bakan Ala'nın açıklaması ilçede heyecan yaşattı. Vatandaşlar operasyonların bitmesinin ardından ilçede sokağa çıkma yasaklarının da yakın zamanda kaldırılmasını beklediklerini dile getirdi.

TANKLAR TABURA DÖNDÜ

Bu arada Cizre’nin çevresinde konuşlanan tankların da bugün öğleden sonra birlikleri olan Cizre Tank Taburu’na döndükleri görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...