Volkan Demirel o davadan vazgeçti

Volkan Demirel o davadan vazgeçti

SPOR Haberleri

Volkan Demirel, Kazakistan maçında kendisine küfür eden Yusuf Şiringül'e olan şikayetinden, "Kariyerim zarar gördü. Dava uzadıkça da görüyor" deyip vazgeçti

Türkiye-Kazakistan maçında kaleci Volkan Demirel'e tribünden hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 2 yıl 8 aya kadar hapis istenen tutuksuz sanık Yusuf Şiringül'ün yargılandığı dava düştü. İstanbul 3. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya şikayetçi olan milli kaleci Volkan Demirel ile sanık Yusuf Şiringül katıldı. "Böyle bir olay ile mahkemeyi rahatsız ettiğim için özür dilerim" diyerek konuşmasına başlayan Volkan şunları söyledi: "Bu olay nedeniyle çok zarar gördüm, kariyerim de yara aldı. Belki bir daha milli formayı giyemeyeceğim. Sanık küfür etmemiş de olabilir. Tribündeki tüm olayı ona yıkmak istemiyorum. Vicdanen rahatsız olurum. Bu nedenle şikayetçi değilim. İstemeyerek de olsa ağzından bir şeyler çıkmışsa bu ona ders olmuştur. Konu ne kadar uzarsa bana zarar veriyor. O nedenle şikayetçi değilim." 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...