Yunanistan'da film gibi firar teşebbüsü

Yunanistan'da film gibi firar teşebbüsü

DÜNYA Haberleri

Yunanistan'da ilginç bir hapishaneden firar teşebbüsü yaşandı. Ülkenin en meşhur tutsağı Panagiotis Vlastos (43), son derece organize bir eylemle Trikala hapishanesinden kaçırılmaya çalışıldı. Bu, cinayet ve gangsterlikten müebbet hapse mahkum edilen Vlastos'un 4. firar teşebbüsü oldu.

Yunanistan'da ilginç bir hapishaneden firar teşebbüsü yaşandı. Ülkenin en meşhur tutsağı Panagiotis Vlastos (43), son derece organize bir eylemle Trikala hapishanesinden kaçırılmaya çalışıldı. Bu, cinayet ve gangsterlikten müebbet hapse mahkum edilen Vlastos'un 4. firar teşebbüsü oldu.İçinde pilot, teknisyen ve silahlı 2 kişi bulunan helikopter, hapishane üzerinde uçtu ve Vlastos'u almak üzere helikopterden aşağıya halat sarkıtıldı. Silahlı adamlar da bu sırada yaylım ateş açtılar. Vlastos açılan ateşin yardımıyla helikoptere binerken, gardiyanların açtığı ateşle helikopterde yaralandı ve yere düştü.Teknisyenin de yaralanmasıyla helikoter park yerine indi.Hapishane yetkilileri, helkopterden en az 500 el ateş açıldığını söylediler. Bacağından yaralanan Vlastos hapishane hastanesinde tedavi ediliyor.
Kiralanan helikopterdeki pilot ve teknisyenin kaçırma eyleminin içinde olup olmadığı belli değil.Yunanistan'da 2006 senesinde de Vassilis Paleokostas ve Alket Rizaj isimli suçlular Atina'da yüksek güvenlikli Korydallos hapsihanesinden kaçırılmıştı.








nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...