Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5 yıldızlı dubleks konteynerler yolda

Düzenleyen:
5 yıldızlı dubleks  konteynerler  yolda

Ekonomi Haberleri

Mülteciler için iki katlı 7 bin 840 konteyner, Hatay-Yayladağı, Hatay-Altınözü Boynuyoğun, Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Sivricihöyük Geçici Barınma Merkezlerine yerleştirilecek

Oğuzhan Şahin ANKARA
Rus uçakları ve Esad rejiminin bombardımanıyla yüz binlerce kişinin daha başta Halep olmak üzere göç hazırlığı yapması, Ankara’yı harekete geçirdi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, yeni “yaşam konteynerleri” almak için ihale açtı. İlk aşamada 980 ünitelik toplam 7 bin 840 konteyner alınacak. Rusya ve rejimin öldürmeye çalıştığı insanları, yine Türkiye’nin şefkati yaşatacak. Başbakanlık AFAD’dan yapılan ihale çağrısında, alınacak “yaşam konteynerleri”nin nitelikleri de tek tek belirtildi. Eksi 35 derece ve artı 60 derecelik sıcaklıklarda çalışabilir özellikte olacak konteynerler Hatay-Yayladağı, Hatay-Altınözü Boynuyoğun, Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Sivricihöyük Geçici Barınma Merkezlerine yerleştirilecek. 980 üniteden oluşan toplam 7 bin 840 konteyner, iki katlı kullanıma uygun da olacak. İşçilik ve malzeme hatalarına karşı en az 2 yıl, boya hatalarına karşı da 5 yıl yüklenici garantisi istendi. Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve AFAD Başkanı Fuat Oktay’ın da katıldığı toplantıda en kötü ihtimal olarak 600 bin sığınmacının Türkiye sınırlarına gelmesi gösterildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...