Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaz pedalı kilitlenen genç ecel terleri döktü

Gaz pedalı kilitlenen genç ecel terleri döktü

DÜNYA Haberleri

ABD'de bir genç, arabanın gaz pedalının bozulması ve pedalın basılı halde kalması üzerine 1,5 saat boyunca saatte 200 kilometre civarında süratle trafiğin içinde araba kullanmak zorunda kaldı.

ABD'de bir genç, nbsp;arabanın gaz pedalının bozulması ve pedalın basılı halde kalması üzerine 1,5 saat boyunca saatte 200 kilometre civarında süratle trafiğin içinde araba kullanmak zorunda kaldı.
ABD'de Texaslı genç Elez Lushaj'ın araba kullanma keyfi kâbusa döndü. Lushaj, arabanın gaz pedalının bozulması ve pedalın basılı halde kalması üzerine 1,5 saat boyunca saatte 200 kilometre süratle trafiğin içinde araba kullanmak zorunda kaldı.

##tgvideo##

Lushaj, arabanın giderek süratlenmesi ve tüm çabalarına rağmen durumun düzelmemesi üzerine bir yandan son sürat araba kullanırken bir yandan da 911 acil servisi arayarak yardım istedi. Gencin, "Arabayı durduramıyorum. Saatte 200 kilometre hızla gidiyorum. Gaz pedalı takılı kaldı. Frene basıyorum, el frenini çekiyorum işe yaramıyor. Lütfen bir şeyler yapın!" feryadı üzerine acil servis görevlileri harekete geçti. Otomobilin üretildiği firmayla temasa geçen ve durumu bildiren görevliler firmadan net bir cevap alamadılar. Olayı gazetecilere anlatan acil servis yetkilisi Tim Williamson, "Araba süratle hareket ediyordu. Biz de merkezde panik içindeydik. Artık arabanın benzininin bitmesini ümit ediyorduk" diye konuştu. nbsp;
Lushaj, kamyonların arasında şerit değiştirerek, bazen de emniyet şeridine girerek uzun süre araba kullandıktan sonra araba sonunda yoldan çıkarak boş arazide birkaç takla atarak durdu. Şaşırtıcı şekilde genç olayı hafif yaralarla atlattı. Genç, arabanın çatısı kesilerek arabadan çıkarıldı.
Arabayı üreten firma, arabanın gaz, fren ve debriyaj sisteminin aynı anda bozulmasının mümkün olmadığını bildirdi. Arızaya neyin yol açtığı bilinmiyor. nbsp;




nbsp;




nbsp;
































































































































































































































UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...