Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook Messenger: Çoklu hesap ve SMS desteği

Düzenleyen:
Facebook Messenger: Çoklu hesap ve SMS desteği

TEKNOLOJİ Haberleri

Artık hala SMS kullanan kaldı mı bilmiyoruz ama Facebook Messenger'dan bomba bir haber geldi!

900 milyon kullanıcısıyla WhatsApp'ın hemen gerisinde iki numarada oturan anlık mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger'a yönelik kapsamlı bir güncelleme yolda.

Android Police'in aktardığı gelişmeye göre, halihazırda test kullanıcıları üzerinden denenmeye başlanan süreç tamamlandığı vakit, uygulama operatörümüz üzerinden çalışan SMS (kısa mesaj) servisi ile entegre hale getirilecek ve çoklu hesap desteği sunacak. Yani aynı cihazda birden çok hesabı kullanabileceğiz. Özellikle kurumsal kullanım senaryolarına yönelik önemli bir kolaylık sağlayacağı kesin. SMS entegrasyonu ise eski kullanıcıların hatırlayacağı üzere 2012 yılında zaten getirilmiş fakat ertesi yılın snlarına doğru fazla talep olmadığı gerekçesi ile kaldırılmıştı.

Facebook Messenger: Çoklu hesap ve SMS desteği
Bildiğimiz gibi yine Facebook şemsiyesi altında hizmet veren Instagram da geçtiğimiz günlerde resmi olarak çoklu hesap desteği sunmaya başlamıştı. Haliyle Messenger'da da aynı yeniliğin hayata geçirilmesi şaşırtıcı değil.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...