Tarkan stüdyo çıkışında görüntülendi

Düzenleyen:
Tarkan stüdyo çıkışında görüntülendi

MAGAZİN Haberleri

Yeni albüm çalışmalarına devam eden Tarkan, önceki gece Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosundan çıkarken objektife takıldı.

Bu yıl içinde sevgilisi Pınar Dilek’le nikah masasına oturmaya hazırlanan Tarkan, kapıda habercilerin beklediğini öğrenince tedirgin oldu.

Kayıtlarda kendisine eşlik eden DJ arkadaşından muhabirleri uzaklaştırmasını isteyen sanatçı, bir süre bekledikten sonra DJ’e “Hani açamamışsın yolu” diye takıldı, ardından da “Çok kalabalıksınız bugün, her gün sayınız artıyor” diye gazetecilere seslendi.

"PINAR'I DA SORARLAR"
Tarkan, “Kaçmayın, Pınar Hanım’ı sormayacağız, albümden konuşalım” cümlesi karşısında ise kararsız kaldı. Ama bir süre beklese de sonunda şoförüne “Yok yok kesin Pınar’ı da sorarlar” diye espri yapıp aracına bindi, otomobil içinden objektife öpücük yollayıp oradan uzaklaştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...