Kağıthane'de çok sayıda aracı kundaklayanlar yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kağıthane'de çok sayıda aracı kundaklayanlar yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Kağıthane'de geçtiğimiz günlerde çok sayıda aracı yakan şüpheliler önce güvenlik kameralarına sonra da polise yakalandı.

Geçtiğimiz hafta Kağıthane Talatpaşa Mahallesi üzerinde bulunan çok sayıda aracın kundaklama sonrası yanmasıyla polis alarma geçti. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceledikten sonra şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonrası şüpheli şahısların olay mahalline beyaz bir araçla geldikleri ve araçları ateşe verdikten sonra aynı araçla bölgeden uzaklaştıkları tespit edildi. Yapılan çalışma sonrası polis ekipleri R.O. (25), Y.C.U. (22) ve A.İ. (26) isimli şüpheli erkek şahıslar 06.02.2016 günü Beyoğlu İlçesinde yakalandı.Olayla ilgili i yakalanan ve 07.02.2016 günü adli makamlara sevk edilen şüphelilerden R.O. isimli erkek şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, cezaevi firarisi olan ve (6) suçtan aranma kaydı bulunan A.İ. isimli şahıs ile Y.C.U. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...