Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evleri şirket üzerine yapıp vergi kaçırdılar

Düzenleyen:
Evleri şirket  üzerine yapıp  vergi kaçırdılar

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’ye finansal destek sağladığı gerekçesiyle mallarına mahkeme kararıyla el konulan Akın İpek’in annesi Melek İpek, kayyumlar tarafından evine alınmadığını iddia etmişti.

Bünyamin Çelik İSTANBUL
FETÖ’ye finansal destek sağladığı gerekçesiyle mallarına mahkeme kararıyla el konulan Akın İpek’in annesi Melek İpek, kayyumlar tarafından evine alınmadığını iddia etmişti. Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Hasan Ölçer, dün holdinge bağlı Kanaltürk televizyonu binasında basın toplantısı düzenleyerek İpek Ailesi’nin iddialarını yalanladı. Ölçer, özetle şunları söyledi: “Holding bünyesinde Ankara İncek’te 14 dönüm arazi üzerine kurulu bir malikâne ve İstanbul Bebek’te köşk var. Bunlar, Melek İpek’in iddia ettiği gibi özel mülk değil. Bahsi geçen yerler, Koza İpek Holding’e ait ve misafirhane amaçlı satın alınmış. Malikane ve köşkün bütün masraflarını holding kasasından karşılıyoruz. Madem, özel mülkleriydi niye kendi üzerlerine almadılar? Devletten vergi kaçırmak için şirket üzerine alarak ve bütün masraflarını kazançlarından düşerek yapmış oldukları bu gayrımenkulleri korumazsak, mahkemenin bize verdiği görevi yerine getirmemiş oluruz. Yoksa, bizim özel mülkiyete dokunmamız söz konusu değil. Tahsis amacına uygun olarak kullanılmadığı için binaların kapatılmasına karar verdik. Meselenin aslı budur. Melek İpek algı operasyonu yapmaktadır.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...