Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bosnalı hurdacı aktör!

Bosnalı hurdacı aktör!

MAGAZİN Haberleri

16 Şubat'taki festivalde "Demir Toplayıcısının Hayatından Bir Kesit" filmi ile büyük jüri ödülü kazanan Nazif Muyiç bir sürprize de imza atmıştı.

Bosnalı Oscar ödüllü yönetmen Danis Tanoviç'in, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen 63. Berlin Film Festivali'nin yarışma bölümünde gösterilen "Demir Toplayıcısının Hayatından Bir Kesit" adlı filmde başrol oynayan ve "en iyi erkek oyuncu" ödülünü kazanan Nazif Muyiç, yeniden eski işi demir hurdacılığı yapmaya başladı. Wong Kar Wai'nin jüri başkanlığını yaptığı festivalde, aldığı ödülle büyük sürpriz yapan Nazif Muyiç, çarpıcı hayat hikayesiyle dikkat çekiyor. Berlin'deki ödül töreninde isminin okunduğu sırada, "Gümüş ayı" ödülü kazandığına inanamadığını ifade eden 43 yaşındaki Muyiç, "Ödül töreninde bayılacaktım. Ben bir oyuncu değilim. Bana böyle bir ödül verilmesine bu yüzden şaşırdım. Ünlü biri olarak yattım ve yeniden hurdacı olarak uyandım" dedi. Berlin'de kazandığı ödülün maddi bir katkısı olmadığını söyledi. Muyiç, "5 nüfuslu ailemin geçimini sağlamak için demircilik yapıyorum. nbsp; Demir toplamak için kullandığım el arabasını kaldırmadım, evimin önünde duruyor. Bir süre önce topladığım demirler de burada. Böylesi bir ödül kazanmam hayatımı değiştirmedi" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...