Kanada’da yıldızlar geçidi

Düzenleyen:
Kanada’da yıldızlar geçidi

SPOR Haberleri

Kanada'nın Toronto şehrinde düzenlenecek NBA All Star için geri sayım başladı.

Üç sayı, smaç ve yetenek yarışmalarının yanı sıra çeşitli şovlara sahne olacak organizasyonun en önemli etkinliği olan Doğu-Batı Karması maçı pazarı pazartesiye bağlayan gece saat 03.30'da başlayacak. İlk defa ABD dışında bir ülkede düzenlenecek 65. All Star'da, sezon sonunda basketbol kariyerini noktalayacağını açıklayan efsane basketbolcu Kobe Bryant son defa bu büyük organizasyonda forma giyecek. 18. defa All-Star seçilen 37 yaşındaki Bryant, 15. defa sahaya çıkacak. Bu sabaha karşı saat 03.00'te üç sayı, smaç ve yetenek yarışmaları gerçekleştirilecek. 

DOĞU KARMASI
C.Anthony (New York), P.George (Indiana), L.James (Cleveland), P.Gasol (Chicago), J.Wall (Washington), A.Drummond (Detroit), C.Bosh, D.Wade (Miami), D.DeRozan, Kyle Lowry (Toronto), P.Millsap (Atlanta), I.Thomas (Boston). 
BATI KARMASI
K.Bryant (LA Lakers), S.Curry, D.Green, K.Thompson (G.State), K.Durant, RWestbrook (Oklahoma) ve K.Leonard (San Antonio), C.Paul (Clippers), J.Harden (Houston), D.Cousins (Sacramento), A.Davis'ten (New Orleans).

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...