Dersimiz savunma

Düzenleyen:
Dersimiz savunma

SPOR Haberleri

Stoperde yaşanan krize çözüm arayan Beşiktaş'ın tecrübeli çalıştırıcısı Rhodolfo'nun yokluğunda Alexis-Necip ikilisinde karar kıldı

Rhodolfo'nun sakatlığının ardından savunma planları sekteye uğrayan, Marcelo'nun kırmızı kartı sonrasında da bütün müdafaa sistemi çöken Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, dün yapılan antrenman öncesinde sadece oyunun savunma yönünde rol alan futbolcularıyla bir toplantı yaptı. İsmail, Beck, Alexis Delgado, Tosic ve Necip'in yer aldığı toplantıda Başakşehir'in hücum hattı ile ilgili analizlerini oyuncularıyla paylaşan tecrübeli çalıştırıcı, zor bir rakibe karşı oynayacaklarını dile getirdi. Başakşehir'in hızlı isimleriyle kontrataklarda etkili olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, birinci bölgede hiçbir şekilde riske girmemelerini ve garanti paslarla çıkış yapmaları gerektiğini söyledi. Marcelo'nun yokluğunda stoper pozisyonunda Alexis ve Necip ikilisine görev vermeyi planlayan Güneş, taktik antrenmanlarda zaman zaman Andreas Beck'i de stoperde Alexis'in yanında denedi. 
Ümraniye'ye 1 ay yasak
Tosic, formsuzluğu nedeniyle Güneş'in stoper alternatifleri arasında son sırayı alırken, tecrübeli çalıştırıcı o mevkide oynayabilen Atiba'dan da takımın orta sahadaki pas trafiğinin sekteye uğramaması için vazgeçti. Taktik çalışmalarda çeşitli savunma varyasyonları deneyen tecrübeli çalıştırıcı, "Her zamankinden daha yüksek konsantrasyona sahip olmamız gerekiyor. Sıkıntılı bir süreçteyiz ancak herkesin tecrübesi ve yeteneği bu problemi ortadan kaldırmaya yetecek seviyede. Saha içindeki yardımlaşmamız devam ettiği müddetçe bu dönemi problem yaşamadan atlatırız" diyerek oyuncularına güven verdi. Bu arada Şenol Güneş, Ümraniye'yi dış dünyaya kapattı. Tesis personeli hariç futbolculardan başka hiç kimseyi Nevzat Demir'de görmek istemeyen Güneş, yöneticilerin de 1 ay süreyle Ümraniye'ye gelmemesini istedi. 
    > Hüseyin EROĞUL

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...