Cenk'in galibi Denizli

Düzenleyen:
Cenk'in galibi Denizli

SPOR Haberleri

G.Saray’da tecrübeli hocanın göreve geldiği günden beri anlaşamadığı Futbol Direktörü artık TT Arena’da tecritte

Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Denizli, Florya'daki devrimlerini sürdürüyor. Takımın başına geldiği günden bu yana birçok konuda yenilik yapan ve tesislere "Denizli kuralları"nı getiren başarılı teknik adam yıldızının bir türlü barışmadığı futbol direktörü Cenk Ergün konusunda da amacına ulaştı. Ergün'ün Florya ile ilişkisi dün itibariyle resmen sona ererken, sarı-kırmızılı kulüpte 2006 yılında göreve başlayan genç yöneticinin çalışma ofisi bundan böyle Metin Oktay Tesisleri'nde değil, Türk Telekom Arena Stadı'nda olacak. Cimbom'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinin ardından hızla pasifleştirilen futbol direktörü, ilk olarak takım otobüsüne alınmamıştı. Ardından Ergün'ün maç sonlarında yaptığı açıklamalara da set çekildi.

Scout ekibi de gidiyor
Özellikle Hamza Hamzaoğlu döneminde Galatasaray'ın ekrandaki yüzü olan Cenk Ergün, Denizli yönetiminde birçok karşılaşmayı izlemeye dahi gelmemişti. Galatasaray kafilesi ile geçmişin aksine deplasman seyahatlerine de gitmeyen futbol direktörü, dün eşyalarını topladı. Ayrıca Ergün ile birlikte scout ekibinin de çalışma ofisinin Florya'dan Türk Telekom Arena Stadı'na taşınması kararı alındı. Öte yandan Mustafa Denizli'nin bu zamana kadar Cenk Ergün'ün yürüttüğü göreve Tuncay Yanık'ın getirilmesini talep etti. Fakat tecrübeli teknik adamın daha önce Beşiktaş ve Çaykur Rize'de birlikte çalıştığı ve şu an TFF'de İç Denetim Direktörü olarak görev yapan Yanık, G.Saray'ın teklifini kibarca reddetti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...