Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon’a büyük şok

Düzenleyen:
Trabzon’a büyük şok

SPOR Haberleri

Sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan bordo-mavililerin yeni golcüsü, dünkü çalışmada Douglas'ın darbesiyle sakatlandı

Trabzonspor'un başı sakatlıklardan kurtulmuyor. Bordo-mavililerin dün gerçekleştirdiği antrenmanda Muhammet Demir'in sakatlanması moralleri bozdu. Douglas Franco'nun darbesiyle acı içinde yerde kalan golcü oyuncunun durumu bugün netlik kazanacak ve Kayserispor maçında oynayıp oynamayacağı belli olacak. Brezilyalı stoper Douglas'ın arkadan darbesiyle bir anda acı içinde yerde kalan bord-mavililerin yeni transferine ilk müdahale saha içinde yapıldı. Kulüp doktoru ve masörlerin kontrol ettiği Muhammet'in başına toplanan takım arkadaşları ve Teknik Direktör Hami Mandıralı da sakatlığın ciddiyetini gözlemlemeye çalıştılar. Takımda yaşanan üzüntü nedeniyle Hami Mandıralı, çift kaleyi bitirdi ve futbolcuları soyunma odasına gönderdi. 
Bugün belli olacak
Yaklaşık 10 dakika süreyle sağlık ekibinin saha ortasında müdahale ettiği Muhammet Demir, sağ ayak bileğine yapılan tedavinin ardından, kulüp doktoru ve görevlilerin yardımıyla sahayı terk etti. Ayak bileğine ciddi bir darbe alan golcü oyuncunun kesin durumunun bugün çekilecek MR'ın ardından belli olacağı belirtildi. Öte yandan bordo-mavili kulüp yıldız futbolcu hakkında bilgi verdi. Yapılan açıklamada "Çalışmada Douglas'ın müdahalesi sonrası antrenmanı bırakmak zorunda kalan Muhammet Demir'in yapılan muayenesinde doku hasarı tespit edilmemiş olup tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun durumu yarın (bugün) yeniden değerlendirilecektir" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...