Diego: Bu bir duygu patlaması

Düzenleyen:
Diego: Bu bir duygu patlaması

SPOR Haberleri

Brezilyalı yıldız, "1-2 dakika önce kaçırdığım golden sonra iyice hırslandım. Golü atınca da sevincimi böyle gösterdim" dedi

Kasımpaşa karşısında Fenerbahçe'de gol perdesini açan isim olan Diego Ribas, dün yine sevincini bayrak direğini kırarak yaşadı. Süper Lig'de bu sezon ilk golünü Galatasaray'a karşı atan Brezilyalı oyuncu, o karşılaşmada da benzer sevinci yaşamış ve yine sarı kart görmüştü. Yaşadıklarını "duygu patlaması" olarak yorumlayan Brezilyalı yıldız, galibiyetin ve attığı golün keyfini çıkardığını söyledi. "Böyle oynarsak her maçta işimiz kolaylaşır" diyen Diego, "Saha içi davranışlarımız, agresif görüntümüz, hareketlerimiz işi kolaylaştırdı ve galibiyete ulaştık. Bu şekilde kendimi daha rahat hissettim ve futbolum daha iyi göründü. Golden sonra yaptıklarım ise çok büyük bir duygu patlamasıydı. Taraftarlarımızın bana gösterdiği sevgiyi biliyorum. Hem iyi hem kötü günde yanımdalar. O golden 1-2 dakika önce iyi bir pozisyonu değerlendiremedim ve iyice hırslandım. Golden sonra büyük keyif hissettim ve bu anı taraftarlarımızla hırsımı göstererek paylaştım" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...