Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TEM'de otomobilin üzerine kamyonet düştü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
TEM'de otomobilin üzerine kamyonet düştü

YAŞAM Haberleri  / AA

TEM Otoyolu Kavacık-Ümraniye istikametinde kontrolden çıkan kamyonet, önce bariyerlere daha sonra da aydınlatma direğine çarptı ve çarpmanın etkisiyle önündeki otomobilin üzerine düştü.

İstanbul Ümraniye'de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu Kavacık-Ümraniye istikameti Molla Gürani viyadüğünde ilerleyen Ahmet Yaşar'ın (39) kullandığı 34 PGJ 48 plakalı kamyonet, önce bariyerlere daha sonra da aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle önündeki 34 LV 9362 plakalı otomobilin üzerine düşen kamyonet otomobil ile bir süre sürüklendikten sonra durdu.

Üç kişi yaralandı

Kazada, kamyonet şoförü Ahmet Yaşar, yanındaki Yunus Bergin (50) ve otomobil sürücüsü Ozan Akın (44) yaralandı. İhbarı üzerinde olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza yapan kamyonetin kasasındaki simitlik susam çuvalları ve plastik bidondaki tahinler yola döküldü. Kayganlaşan yolu belediye ekipleri temizledi. Olay yerine çağrılan vinç yardımıyla kaza yapan araçlar yoldan kaldırıldı. Kaza sebebiyle TEM Otoyolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Belediye ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından trafik normale döndü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...