Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bugün hava nasıl olacak?

Düzenleyen:
Bugün hava nasıl olacak?

YAŞAM Haberleri

Yurdun büyük bölümünde yağış beklenirken, yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Zonguldak, Düzce, Muş, Bitlis, Şırnak ile Erzurum'un batı çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Anadolu'nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun güney kesimlerinde hafif olmak üzere yağmur ve sağanak, Erzincan, Erzurum, Bitlis, Muş ile Şırnak çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI : Ülkemiz genelinde 2 ila 8 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR : Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısında kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısında kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, baca gazı ve soba zehirlenmeleri vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İllerimizde beklenen sıcaklık değerleri şöyle:

BURSA 21
EDİRNE 18
İSTANBUL 16
KIRKLARELİ 18

A.KARAHİSAR 14
AYDIN 23
DENİZLİ 17
İZMİR 19

ADANA 18
ANTALYA 17
BURDUR 13
MERSİN 17

ANKARA 13
KONYA 14
SİVAS 8
YOZGAT 11

BARTIN 17
BOLU 14
SİNOP 18
ZONGULDAK 17

ARTVİN 15
BAYBURT 3
SAMSUN 20
TRABZON 20

ELAZIĞ 7
ERZURUM 0
MALATYA 9
VAN 4

BATMAN 12
DİYARBAKIR 12
GAZİANTEP 14
MARDİN 11

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...