Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tahir Paker hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Tahir Paker hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü söz yazarı Tahir Paker, hayatını kaybetti.

İbrahim Tatlıses ve Müslüm Gürses gibi bir çok usta sanatçıya şarkı yazan Paker'in ölüm haberini Onur akay Twitter'dan duyudu. Akay, sayfasına "Arabeskin dev yazarı Tahir Peker'i kaybettik. İbrahim abicim şarkıların öksüz kaldı.Tahir usta 'Mutlu Ol Yeter' dedi! Mekanın cennet olsun usta! Şimdi bir tek dileğim var: Mutlu Ol Yeter" notunu düştü.

Tahir Paker hayatını kaybetti

Tahir Paker’in çok sayıda şiiri Burhan Bayar tarafından bestelenmiş ve İbrahim Tatlıses tarafından yorumlanmıştır. Müslüm Gürses’in de okuduğu çok sayıda şarkıda imzası olan Paker’in, Hayat Ne Garip isimli şiiri ise, Mahsun Kırmızıgül tarafından bestelenmiş ve Cem Karaca ile Mahsun Kırmızıgül tarafından düet yapılmıştır. Resmi rakamlara göre Türkiye’nin en çok satan albümlerinde şarkıları yer alan Paker’in Mutlu Ol Yeter, Yalnızım Dostlarım, Yıkılmışım Ben, Vur Gitsin Beni gibi birçok hit şarkısı bulunmaktadır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...