Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Haftanın en değerli oyuncusu Ayon

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Haftanın en değerli oyuncusu Ayon

SPOR Haberleri  / AA

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Ayon, THY Avrupa Ligi Top 16 turu yedinci haftasının en değerli oyuncusu seçildi.

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu yedinci hafta maçlarının ardından en değerli oyuncu (MVP), İspanya temsilcisi Real Madrid'ten Gustavo Ayon oldu.

Ligin yedinci haftasında 41 indeks puanı toplayan Meksikalı pivot, Real Madrid'in konuk olduğu Rus temsilcisi Khimki'yi 93-82 mağlup ettiği mücadelede 12'te 10 ikilik isabetiyle 24 sayı atarken, 13 de ribaunt alarak "double-double" yaptı. Mücadelede 5 top çalma, 2 asist ve 2 blok yapan Ayon, bu sezon ikinci kez haftanın MVP'si seçildi.

Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas'ın deplasmanda İspanya'nın Barcelona ekibine 92-86 yenildiği maçta 17 sayı, 8 ribaunt, 3 asist ve 3 top çalmayla oynayan Litvanyalı forvet Edgaras Ulanovas, takımının mağlubiyetine engel olamamasına rağmen 30 indeks puanıyla ikinci sırada yer aldı.

Haftanın en iyi üçüncü oyuncusu unvanı ise 29 indeks puanı toplayan Fenerbahçeli pivot Ekpe Udoh'un oldu. ABD'li basketbolcu, takımının konuk ettiği İspanya temsilcisi Unicaja Malaga'yı 80-59'la geçtiği mücadelede 12 sayı ve 10 ribauntla oynadı. Udoh, maçta 7 kez de blok yaparak bu alanda kulüp rekorunu kırarken, Avrupa Ligi tarihinin ise en iyi üçüncü performansını sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...