Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Davutoğlu Erzincan'da düzenlenen törende konuştu

Düzenleyen:
Başbakan Davutoğlu Erzincan'da düzenlenen törende konuştu

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Davutoğlu Erzincan'da düzenlenen törende konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Zafer Yürüyüşü'nde açıklamalarda bulundu
"BAYRAĞI DİK, EZANI GÜR TUTARIZ"

İstiklal savaşı o kadar zor şartlar altında verildi ki... Sarıkamış'ta sehit olan askerlerimiz tam 900 km yürüdüler. Bu toprak kolay emanet edilmedi. Biz hangi şartta olursak olalım, bayrağı dik, ezanı gür tutarız. 

"ŞARK MESELESİ ARTIK BİTMİŞTİR"

Aziz Erzincalılar bu benim teşekkür ziyaretim, kurtuluş gününe denk geldiği için çok mutluyum. Her hafta Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bir ilimizi ziyaret edeceğimi söylemiştim. Şark meselesi artık bitmiştir. Aziz şehitlerimizin emanetine sahip çıkmalıyız. Türk, Kürt, Alevi diyerek bizi bölmeye çalışanlara karşı dim dik duracağız. Biz milletle el eleyiz. 

"TÜRK VE KÜRT KARDEŞLİĞİNE KAST EDEN KALLEŞTİR"

Gün birlik vaktidir. Bu ülkeyi bölmek isteyenlere karşı durma vaktidir. Onu ve istiklal meşalesini yükseltme vaktidir. 78 milyon aynı istilal ve istikbalin çocuklarıdır. Türk ve Kürt kardeştir. Kardeşliğimize kast eden kim olursa olsun kalleştir.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...