Gönül'den mesaj

Gönül'den mesaj

FUTBOL Haberleri

"Bunu tek başımıza başaramayız. Sahada savaşırız ama kupalar için sizin desteğinize ihtiyacımız var"

F.Bahçe'nin 3 kulvarda da şampiyonluk mücadelesi veren tek takım olduğunu hatırlatan Gökhan Gönül, taraftarın da desteğiyle zafere ulaşacaklarını söyledi. Avrupa'da emin adımlar attıklarını, Türkiye Kupası'nda favori olduklarını vurgulayan Gökhan, "Ancak bunlarla yetinmeyeceğimizi ve ligi de istediğimizi herkese gösterdik" dedi. Artık her maçın final anlamı taşıdığını dile getiren milli oyuncu, "Futbolda kazanmak kadar kaybetmek de var. Biz yeteri kadar kayıp yaşadık. Bundan sonra puan kaptırmaya tahammülümüz yok. Ancak yenilsek dahi kendi adıma taraftarımıza söz veriyorum ki, terimin son damlasına kadar savaşacağım. Son maçın son düdüğü çalana kadar mücadeleyi bırakmayacağım" ifadesini kullandı.


G.SARAY'LA FARK ASLINDA 3
Takım içinde büyük bir kenetlenme olduğunu vurgulayan Gökhan Gönül, "Bizler oyuncu grubu olarak başarıya inanıyoruz. Yeneriz, yeniliriz bunlar olabilir ama emin olun ki sahaya çıkan kim olursa olsun terinin son damlasına kadar savaşacak" derken, geçmişe dönük bir hatırlatmada bulundu. "17'de 16'yı biz futbolcular değil, F.Bahçe camiası yaptı" diyen Gökhan, "Biz tek yumruk, tek yürek olduğumuzda aşamayacağımız engel yok. Eğer şampiyonluğu istiyorsak yapacağımız tek şey var, camia olarak bir bütün olmak" sözleriyle kenetlenmenin önemine vurgu yaptı. Milli yıldız, G.Saray'ın puan kaybedeceğine inandığını da belirtirken, "En azından biz Kadıköy'deki rövanşı alacağız. Teorik olarak 6 puan fark var ama pratikte 3" diye konuştu. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...