Gündem - Gündem
9 dakika önce

Avrupa şampiyonu Kaya’nın öldüğü kazada detaylar belli oldu! 'Taksi gelseydi'

Kayseri’de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya’nın (21) hayatını kaybettiği kazanın detayları belli oldu.
 - Hepsi Habur Gümrük Kapısı'nda ele geçirildi
27 dakika önce

Yakalanan en yüksek miktar! Habur'da 850 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Habur Gümrük Kapısı'nda 850 kilogram eroin ele geçirirken, bu miktar tek seferde yakalanan en yüksek ağırlıktaki eroin oldu.
 - Metrobüste sıra kavgası
33 dakika önce

Metrobüste sıra kavgası saniye saniye kaydedildi

Metrobüste bitmeyen sıra kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Avcılar'da çıkan tartışma cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Kavga otobüsteki diğer yolcuların araya girmesiyle sona erdi.
 - Erdoğan hem şaşırdı hem güldürdü: Boya bak boya
1 saat 7 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan hem şaşırdı hem güldürdü: Boya bak boya

Seçim öncesi son mitingini Kocaeli'de gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki metrelik boyuyla Kartepe Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Kocaman'ı yanında görünce şaşkına döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Boya bak boya, Cumhurbaşkanı'ndan daha uzun" diyerek Kocaman'a takıldı.
 - AK Parti'nin zorlandığı yerlerde adaylarını geri çektiler
1 saat 28 dakika önce

Ocak Partisi: AK Parti'nin zorlandığı yerlerde adaylarımızı geri çekme kararı aldık

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin, “Ocak Partisi olarak AK Parti'nin özellikle adaylarının zorlandığı yerlerde adaylarımızı geri çekme kararı aldık” dedi.
 - CHP'li isimden şaka gibi savunma
1 saat 36 dakika önce

Para sayma skandalında CHP'li Turgay Özcan'ın ifadesi ortaya çıktı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, CHP PM üyesi Turgay Özcan'ın savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. Özcan, "Bana yapılan bağışlara ilişkin herhangi bir makbuz kesmedim veya bu kişilere vermedim. Partiye yapılan bağışlara karşılık olarak makbuz veya herhangi bir belge vermemenin suç olduğunu da bilmiyordum." dedi.
 - Bakanlıkta güvenlik zirvesi
2 saat 2 dakika önce

Bakanlıkta güvenlik zirvesi! 3 ayda suç örgütlerine ve teröre büyük darbe indirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde 1 Ocak-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen 289 operasyonla 82 organize suç örgütünün çökertildiğini ve 757 şüphelinin tutuklandığını bildirdi. Aynı dönemde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen 9 bin 972 operasyon sonucu 7 bin 598 zehir taciri, bölücü terör örgütüne yönelik 7526 operasyon sonucunda da 443 kişi tutuklandıç
 - Bakan Kacır'dan güldüren cevap
2 saat 5 dakika önce

'Alper Gezeravcı mısınız?' diye sorunca... Bakan Kacır'dan güldüren cevap

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ile Astronot Alper Gezeravcı Afyonkarahisar’da öğrencilerle bir araya geldi. Bakan Kacır’ın yanına yaklaşan bir öğrenci "Alper misiniz siz" diye sordu. Bunun üzerine Bakan Kacır öğrenciye, "Bende astronot tipi var mı" diye cevap vererek gülümsedi.
 - Haziran değil nisan!
2 saat 18 dakika önce

Haziran değil nisan! Sıcaklıklar 30 dereceye dayanacak

Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar yurt genelinde nisanda da devam edecek. Uzmanlar nisan ayına haziran sıcağıyla girileceğini söyleyerek sıcaklıkların 4 Nisan'dan sonra düşebileceğini kaydetti.
Gündem - Gündem
2 saat 19 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de konuştu: Yatırım ve kalkınma hamlelerimiz kesintiye uğramayacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnanıyorum ki Kocaeli bir kez daha eser ve hizmet diyecek. Büyükşehirde ve ilçelerde bir yol kazasına mahal vermeyeceğimize inanıyorum. Yatırım ve kalkınma hamlelerimizi kesintiye uğratmadan sürdüreceğiz." dedi.
 - Suçlular 'Çember'de: 2 bin 840 firari yakalandı
3 saat 21 dakika önce

Suçlular 'Çember'de: 2 bin 840 firari yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya yurt genelinde düzenlenen Çember-15 operasyonlarında 2 bin 840 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. 
 - Karabük Üniversitesi'ndeki iddialara 8 gözaltı
3 saat 26 dakika önce

Karabük Üniversitesi'ndeki iddialar... 8 kişi gözaltına alındı

 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i yakalandı.
Gündem - Gündem
3 saat 39 dakika önce

Emine Erdoğan'dan 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü kutlama mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız." ifadelerini kullandı.
 - Piyasadaki oyuncak için toplatma kararı
3 saat 51 dakika önce

Anne babalar dikkat! Bakanlık harekete geçti: ‘Jasmine bebek’ için toplatma kararı

Ticaret Bakanlığı güvensiz olduğu tespit edilen ‘Jasmine’ isimli oyuncak bebekle ilgili toplatma kararı aldı. Bakanlık, akabinde satın alınan ürünlerin de firmanın iletişim bilgileri vasıtasıyla geri getirilmesini istedi.
 - 1 Nisan'da okullar tatil edildi!
4 saat 19 dakika önce

1 Nisan'da okullar tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle 1 Nisan'da okulların tatil edildiğini duyurdu.
Gündem - Gündem
4 saat 35 dakika önce

AFAD duyurdu! Muğla'da deprem: İşte ilk veriler...

Muğla'nın Datça ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.4 olarak açıkladı.
 - "Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız"
5 saat 21 dakika önce

Emekli maaşlarına düzenleme yolda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa mitinginde konuştu. "Yaşadığı sıkıntılardan dolayı sitemini dile getiren vatandaşlarımız haklıdır" diyen Erdoğan, "Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız." diye konuştu. Konuşmasında muhalefeti de eleştiren Erdoğan, "CHP'nin ihtirasları DEM'i de için hallaç pamuğuna çevirdi. Kimi 'kendimize oy verelim', kimi 'CHP'nin kuyruğuna takılalım' diyor. Yani her kafadan bir ses çıkıyor" ifadelerini kullandı.
 - Parametreler lehimize! İlk kez İspanya'nın önüne geçtik
5 saat 35 dakika önce

Türkiye turizmde 2024'e damga vuracak... Parametreler lehimize! İlk kez İspanya'nın önüne geçtik

Turizmde 2024 yılı beklentileri açıklandı. Sonuçlarda dikkat çeken veriler yer aldı. Buna göre Türkiye tarihinde ilk defa erken rezervasyonda İspanya'nın önüne geçti. Uzmanlar, Türkiye'nin 2024'te turizm sektörüne damga vuracağı görüşünde.
 - 12 yaşındaki çocuğu taciz eden şahsı komalık ettiler!
5 saat 46 dakika önce

12 yaşındaki çocuğu taciz eden şahsı komalık ettiler!

Aydın'da 12 yaşındaki çocuğu taciz eden şahsı mahalleli darp etti. Balkona çıkan vatandaşlar şahsı darp edenleri alkışlarken mahalle sakinleri komalık ettiği kişiyi sonrasında ekiplere teslim etti. 
 - "İstanbul yeni dönem için gün sayıyor"
5 saat 51 dakika önce

İBB adayı Murat Kurum, 6 aylık ve 1 yıllık eylem planını açıkladı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, "İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Lansmanı"nda konuştu. "İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik" diyen Kurum, trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirtti.
 - Irak uyruklu DEAŞ üyelerine BOZDOĞAN operasyonu
6 saat 9 dakika önce

Irak uyruklu DEAŞ üyelerine BOZDOĞAN operasyonu: 15 kişi yakayı ele verdi

Bolu merkezli DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'BOZDOĞAN-17' operasyonunda Irak uyruklu 15 terörist yakalandı. Operasyon örgütün eylem ve deşifresine yönelik yapılırken şüpheliler suç unsurları ile yakalandı. 
Sona Git