Kocaman: Herkes kendi işine baksın

Kocaman: Herkes kendi işine baksın

FUTBOL Haberleri

Aykut Kocaman, FBTV'deki 'Teknik Analiz' programında spor medyasını ve taraftarları hedef alan açıklamalar yaptı.

nbsp;Aykut Kocaman, FBTV'deki 'Teknik Analiz' programında spor medyasını ve taraftarları hedef alan açıklamalar yaptı. Takımda yaptığı rotasyonun eleştirilmesine tepki gösteren Kocaman, "Sorumluluk tamamen bana ait. Taraftarları ve spor yazarlarını ilgilendirmez. Sow ve Baroni'nin maça girip etki göstermesi beklediğimiz bir şeydi. Her kadro sorgulanmamalı. Bırakın da bunu teknik direktörler yapsın. Bazı eleştiriler alanımızı işgal ediyor. Kadro tercihleri didik didik ediliyor. Oyuncular montaj malzemesi değil" ifadelerini kullandı.

20 GÜNDE 6 MAÇ YAPACAK
Mersin, BATE, Trabzon, Kasımpaşa virajından hasarsız çıkan F.Bahçe yine keskin bir viraja giriyor. Bugün kupada 1461 Trabzon'la formalite maçına çıkacak olan sarı-lacivertliler 20 günlük sürede 6 maç yapacak. F.Bahçe, nbsp;
27 Şubat-17 Mart arasında sırasıyla 1461, Beşiktaş, Plzen, Bursa, Plzen ve Antalya maçları oynayacak.




Kendini göster artık
Uzun süredir forma vermediği Krasic'i 1461 Trabzon karşısında sahaya sürmeye hazırlanan Aykut Kocaman, Sırp oyuncuya, "Ben sana olan inancımı hiç kaybetmedim. Ama senin de bir şeyler yapman gerekiyor. Bu maçta 11'i zorlayacak kapa-siteye ulaştığını göster" dedi. nbsp;

Emre'den yakın takip
F.Bahçe'ye bambaşka bir insan olarak dönen Emre Belözoğlu genç futbolcularla yakından ilgileniyor. "Recep, Salih, Beykan, Erten F.Bahçe'nin geleceği olacak" diyen Emre, "Yanlışlarını açıkça yüzlerine söylüyorum. Bazen sıkılıyor olabilirler ama sıkıntı yaşamalarını istemiyorum" dedi.




A GRUBU
TAKIMLAROGBMAYP
F.Bahçe541010213
Sivas5221558
Bursa5113584
1461 TS5023272


F.Bahçe-1461 Trabzon
Şükrü Saracoğlu Stadı-Hakan Ceylan gt; atv - Naklen 20.30 nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...