Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Koca dayağına daha fazla dayanamadı, Türkiye'yi terk etti!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Koca dayağına daha fazla dayanamadı, Türkiye'yi terk etti!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eski eşi tarafından kolu kırılan Elmira A. “Artık canıma tak etti. Türkiye’de ölüm korkusuyla daha fazla yaşayamazdım” dedi.

Antalya’da yaşayan Azerbaycan asıllı Türk vatandaşı 30 yaşındaki Elmira A. 9 yıl önce üniversitede tanışarak evlendiği A.H.D. ile Siirt’e yerleşerek burada yaşamaya başladı. İki çocuğu dünyaya gelen çift bir süre sonra şiddetli tartışmalara başladı. Tartışmalar büyüyünce Elmira A. eşi A.H.D.’den şiddet görmeye başladı. Daha fazla dayanamayan Elmira A. eşinden boşanarak Antalya’ya yerleşti. Çocuklarını eski eşinin yanında bırakan talihsiz kadın, Antalya’da iş bularak çalışmaya başladı. Kısa süre sonra yaşadığı evin adresini öğrenen A.H.D., eve gizlice girerek eski eşini darp edip ölümle tehdit etti. Gözlerinin altı moraran ve kolu kırılan Elmira A. eli, kolu bağlanıp ağzı bantlanarak ölüme terk edilecekken bir şekilde kurtulmayı başardı ve polise sığındı. Günlerce polis nezaretinde evinde yaşamaya çalışan Elmira A. çocuklarını da görmek istedi ancak eski eşinden olumsuz yanıtlar aldı. Siirt’te yaşayan ve öğretmen olan A.H.D.’nin bu defa telefonla tacizleri ve ölüm tehditleri artınca genç kadın Türkiye’den tamamen ayrılıp Azerbaycan’a annesinin yanına sığındı. Elmira A. “Artık canıma tak etti. Türkiye’de ölüm korkusuyla daha fazla yaşamazdım” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...