Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da üç kritik senaryo!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray'da üç kritik senaryo!

SPOR Haberleri  / Sabah

Arena'da Lazio maçında alınacak kötü bir skor, Denizli'nin istifasını getirebilir. Yönetim erken seçim kararı alabilir ve Denizli-Okan Buruk değişimi yaşanabilir

Osmanlıspor mağlubiyeti ve Konya beraberliğinin ardından küme düşme hattındaki Mersin İdmanyurdu'na da mağlup olan Galatasaray'da kazan kaynıyor. İki yöneticisi daha önce istifa eden Dursun Özbek'in yönetiminde yeni istifaların gelmesi söz konusu. Perşembe günü oynanacak olan Lazio karşılaşmasında alınacak olumsuz bir skor sonrasında sarı-kırmızılı camiada işte bu ihtimaller gündeme gelebilir: 

1 MUSTAFA DENİZLİ BIRAKABİLİR

 Her fırsatta "Kariyerimi feda edeceksem bu camia Galatasaray'dır" diyen Mustafa Denizli "Psikolojim iyi değil" sözüyle kıvılcımı yaktı. Lazio maçlarında da olumsuz sonuçların devam etmesi halinde hedefi Avrupa Ligi olan Denizli'nin istifa kararı alabileceği ileri sürülüyor. Hamza Hamzaoğlu'nun yerine büyük umutlarla Mustafa Denizli'yi göreve getiren sarıkırmızılı yöneticiler de kurt hoca konusunda çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor. 

2 YÖNETİM SEÇİM KARARI ALABİLİR

 Taraftarın her kötü sonuçta istifa çağrısında bulunduğu yönetimin dayanacak gücü kalmadı. Lazio sınavı bir anlamda Dursun Özbek ve kurmayları için kırılma noktası. Taraftar grubuyla iletişimi kurmakla görevlendirilen genç bir yöneticinin, "Yönetim aleyhine tezahürat yapmayın" dediği öğrenildi. Mart ayında gerçekleşecek Mali Kongre'de erken seçim kararı alınabileceği ve camianın duayenlerinin Özbek'e "Yönetimini değiştir" diyebileceği konuşuluyor. 

3 OKAN BURUK İLE SEZON FİNALİ

Lazio maçı olumsuz sonuçlanırsa Mustafa Denizli'nin istifa etme ihtimali söz konusu. Bu durumda Galatasaray'da sezonu tamamlayacak teknik direktör için tek aday Okan Buruk. Sivas'tan ayrılan ve Denizli'nin yardımcılığını yapmaya soğuk bakan Buruk bu zor koşullarda herhangi bir maddi beklenti içinde olmadan ateşten gömleği giyebilir. Ancak camiada üyelik başvurusu sırasında da muhalif olan kesim Okan Buruk'u istemiyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...