Denizli eritti

Düzenleyen:
Denizli eritti

SPOR Haberleri

13. haftada sarı-kırmızılı takımın başına getirilen tecrübeli teknik adam, selefini mumla aratıyor

Türk futbolunun tartışmasız en başarılı teknik direktörlerinden biri olan Mustafa Denizli kendi kariyerinin en kötü dönemlerinden birini yaşarken, Galatasaray da 2010-2011 sezonunun karanlık tablosuna neredeyse varmak üzere. Mersin İY maçının kaybedilmesi bardağı taşıran son damla olurken, spor kamuoyundan, camiadan ve taraftarlardan tecrübeli teknik adama sert eleştiriler geldi. Göreve geldiği gün kendinden emin konuşan Mustafa Denizli, özellikle son mağlubiyet sonrası verdiği demeçle "Özgüvenini tüketmiş" bir görüntü çizdi. Denizli "Sevgi ve istek yok" diyerek futbolcularına yüklenirken, veriler tecrübeli çalıştırıcının çuvaldızı biraz da kendisine batırması gerektiğini gösteriyor. Şu an sarı-kırmızılıların liderle arasında 15 puan bulunurken Hamza Hamzaoğlu gö-revi bıraktığında fark yalnızca 5'ti. 
Derbiyi de kaybetti
Galatasaray bu sezon ligde Hamzaoğlu ile çıktığı 11 maçta; 6 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet almış, 25 gol atıp, 13 yemişti. 12. haftadaki Antalya maçına Taffarel ile çıkan sarı-kırmızılılar rakibiyle 3-3 berabere kalırken, Denizli bir sonraki hafta takımın başına geçti. Tecrübeli teknik adamla 9 lig karşılaşması oynayan Cimbom; 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Denizli yönetiminde 16 gol atıp, 13 gol yiyen sarı-kırmızılılar, bu süreçte oynadığı Beşiktaş derbisini de kaybetti. Hamzaoğlu yönetiminde ise Fenerbahçe deplasmanına çıkan Cimbom rakibine boyun eğmemişti. Ayrıca Galatasaray 21. hafta itibariyle 2010-2011'dan sadece 5 fazla. 5 sezon önce 21 maçta 29 puan toplayan sarı-kırmızılılar an itibariyle 34 puanda. 

Denizli eritti

Denizli eritti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...