Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş: Bunu galibiyet sayıyorum

Düzenleyen:
Güneş: Bunu galibiyet sayıyorum

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası, "Çok pozisyon bulduk, değerlendiremedik. Oyuncularımı maçı 2-0 mağlup bitirsek de tebrik edecektim. Kazanmayı hak ettiler" derken, "Bu maçı kazanılmış olarak görüyorum. Yalnız anlayışımızı geliştirmeliyiz. Rakip zaman geçiriyorsa buna göre oynayacaksınız, kapanıyorsa arayışlarınız olacak, hakem hatalıysa sinirlenmeyeceksiniz" sözlerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası, "Çok pozisyon bulduk, değerlendiremedik. Oyuncularımı maçı 2-0 mağlup bitirsek de tebrik edecektim. Kazanmayı hak ettiler" derken, "Bu maçı kazanılmış olarak görüyorum. Yalnız anlayışımızı geliştirmeliyiz. Rakip zaman geçiriyorsa buna göre oynayacaksınız, kapanıyorsa arayışlarınız olacak, hakem hatalıysa sinirlenmeyeceksiniz" sözlerini kullandı. Güneş, "Bugün rakip değil biz üzüldük. Galibiyeti kaçırdık. Oyunun başından sonuna kadar üstündük. Az pozisyon vermemize rağmen iki gol yemek hatamızdı ama ligde bunlar olabilir" değerlendirmesi yaptı. Bu arada bir basın mensubunun, "Olcay-Quaresma değişikliğini geç yaptığınız söyleniyor" sorusuna sinirlenen Güneş, "Cesur ol. Bu başkasının değil senin sorun aslında. Tam zamanında yaptım ve Quaresma iyi oynadı" tepkisi gösterdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...