Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Palabıyık'a isyan

Düzenleyen:
Palabıyık'a isyan

SPOR Haberleri

Mehmet Batdal'ın attığı iki dirsekten sadece birine sarı kart gösteren Palabıyık siyah-beyazlıların boy hedefi oldu

Beşiktaş'ta hakem Ali Palabıyık'a maç içi ve sonrasında öfke büyüktü. 42. dakikada Alexis Delgado'ya dirsek atan Başakşehir'den Mehmet Batdal sarı kart gördü. Aynı futbolcu birkaç dakika sonra bir hava topuna çıkışta bu defa Necip Uysal'a dirsek attı. Palabıyık buna kart çıkarmayınca siyah-beyazlı futbolcular hakemin etrafını sardı. Tribünler ise protestoya başladı. Abdullah Avcı Batdal'ı ikinci yarıya çıkarmadı. Spor otoriteleri futbolcunun ikinci sarıdan atılması gerektiğini dile getirdi. Mehmet Batdal da maç sonunda, "İlki değil ama ikinci pozisyon sarı karttı" diyerek Palabıyık'ın hata yaptığını ima etti. Ayrıca Mahmut Tekdemir'in Oğuzhan'ın bileğine basması da Palabıyık tarafından cezalandırılmadı. Siyah-beyazlı taraftarların 'kırmızı görmeliydi' dedikleri Mahmut Başakşehir'in ikinci golünü atınca Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada isyanları oynadı. 
Onunla 5 puan kaybettik
Her maç sonrası direk soyunma odasına giden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bu defa bitiş düdüğüyle birlikte hakemleri bekledi. Tecrübeli çalıştırıcı, soyunma odası girişine yaklaşan Palabıyık ve yardımcılarına verdikleri kararlardan dolayı sitem ederken, "Bize rahat kart gösteriliyor. Aynı hakemle 5 puan kaybettik. Batdal'ı hakem değil hoca (Avcı) aldı. Doka'ya, Mahmut'a girmiyorum daha" serzenişinde bulundu. Güneş, "Hakemi tebrik ettim. 3 maç oldu. Geçen sene Kardemir Karabükspor maçını izlerseniz görürsünüz. İki kırmızı kart gördüm, 3-2 mağlup olduk. Olaylar oldu, saha kapanabilirdi. Bu sene Trabzonspor maçı, 10 kişi kaldık. Bir de bu maç, takdir sizin. İzleyin, ben hatalıysam kabul ediyorum" şeklinde konuştu..

Palabıyık'a isyan

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...