Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den yağış uyarısı

Düzenleyen:
Meteoroloji'den yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Bursa, Bilecik, Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Eskişehir, Bolu, Ankara, Kırıkkale, Antalya ve Isparta çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Bursa, Bilecik, Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Eskişehir, Bolu, Ankara, Kırıkkale, Antalya ve Isparta çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.
Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli(30-50 Km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde hafif yağmurlu 16
İstanbul: Parçalı bulutlu 19
İzmir: Parçalı bulutlu 23
Adana: Parçalı bulutlu 21
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde hafif yağmurlu 20
Samsun: Parçalı bulutlu 23
Trabzon: Parçalı bulutlu 21
Erzurum: Parçalı bulutlu 6
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 16 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...