23 yaşındaki Sinem hap içerek canına kıydı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
23 yaşındaki Sinem hap içerek canına kıydı

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, uzun süredir psikolojik tedavi gören 23 yaşındaki Sinem Oğuz, evde çok sayıda hap içerek intihar etti.

Olay, geçen cuma günü Özkanlar semtinde meydana geldi. Psikolojik sorunları nedeniyle 12 yaşından bu yana tedavi gören Sinem Oğuz, odasında yalnız olduğu sırada çok sayıda hap içti. Bir süre sonra odaya giren yakınları, Oğuz'u hareketsiz halde bulunca durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından Sinem Oğuz ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan ve çok sayıda hap içtiği belirlenen Oğuz, 2 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Sinem Oğuz'un cesedi savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...