Kahramanmaraş’ta işyeri kurşunlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kahramanmaraş’ta işyeri kurşunlandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kahramanmaraş’ta bir işyeri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı. Kurşunlanma sırasında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, Kahramanmaraş il merkezinde Atatürk Bulvarı üzerinde bir cep telefonu bayiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Hacı Barboros Kazancı’ya (37) ait işyerinin önüne gelen kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler, işyerini hedef gözetmeksizin kurşunladı. Kurşunlama sırasında vitrinde bulunan cep telefonları işyerine isabet eden 4 merminin önüne geçti. Kurşunlanma sırasında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Silah sesleriyle olay yerini ablukaya alan polis, olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. 
Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis, olay yerinde bulunan boş kovanların üzerinde parmak izi çalışması yaptı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...