Adana'da darbedilen genç kadın öldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Adana'da darbedilen genç kadın öldü

YAŞAM Haberleri  / AA

Adana'da, bir hafta önce darbedilen genç kadın hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Bünyamin Fikirdeşici tarafından darbedildiği ileri sürülen Türkan Sarıkaya (25), tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.
Sarıkaya'nın cenazesi, hastanedeki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edilmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kızının ölüm haberi üzerine hastaneye gelen acılı baba Haydar Sarıkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, adaletin yerine gelmesini beklediğini söyledi.
Gerekenin yapılmasını isteyen Sarıkaya,"Benim kızımı istemiş ama olmamış Benim yüreğim soğusun. Karşı taraf bilsin ki bu böyle bitmeyecek. Ben kızımı istiyorum. Ben kızıma 25 yıl emek verdim. Bir soytarı çıkıp da benim her şeyimi mahvedemez. Bir baba olarak herkes kendini benim yerime koysun. Hepimizin vicdanı var. Herkes beni duysun bu soytarılar yaşamamalı. Benim kızım sırlarıyla gitti. Bunlar yaşamamalı. Namusluysa kendini öldürsün yaşamasın. Benim kızım delikanlıca tek başına onunla konuşmaya gitmiş" diye konuştu.
Bu arada Sarıkaya'nın darbedilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Bünyamin Fikirdeşici ağabeyi Ufuk Fikirdeşici ve Ali Can Dönmez'in tutuklandığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...