Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mandıralı iki isimden özür diledi

Mandıralı iki isimden özür diledi

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Hami Mandıralı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, camia olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Özellikle geçen hafta müthiş bir çalışma ve performans olarak oyuncularımızla diyalog kurduk. Daha çok farklı şeylerle olayın ciddiyetini anlatmaya çalıştık. Dışarıdan destek de aldık, Ömer Çam hocamızdan. Toplantılar ve diyaloglar iyi geçti. Herkes çok mutlu oldu, oyuncular mutlu oldu. İçlerindeki enerjiyi sahaya yansıttılar. Başta kaptan olmak üzere tüm oyuncuları kutluyorum. Kazandık, mutluyuz ama çok çalışmamız lazım, bunu da biliyoruz. Çünkü işimiz çalışmak. Bu süreci çok çalışarak daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"TARAFTAR EN BÜYÜK DESTEKTİR"

Hami Mandıralı, taraftarların maça ilgi göstermemesiyle ilgili bir soru üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Seyirci, bütün futbol takımının 12. adamıdır, en büyük desteğidir. Trabzonspor, sadece benim Trabzonspor'um değil, bizim Trabzonspor'umuz. Herkesin sahip çıkası lazım. Taraftarın sahada destek çıkması lazım. İlk yarı olağanüstü futbol skor geldi, goller geldi. Rakip penaltı kaçırdı, biz kaçırdık. Orada taraftara, desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Tamamı ile eleştirilere yönelik konuşmalar ve tepkiler var. Bu tabii oyuncu grubunu, hepimizi rahatsız ediyor. Bizim oyuncu kadromuz bu arkadaşlar. Bu arkadaşlarla sezon sonuna kadar gideceğiz, hepsi çok kıymetli bizim için. Hepsinden faydalanmaya çalışıyoruz. Tabii memnun olmuyorlar ama sırf onlar memnun olsun diye onların istediği bir oyuncuyu oynatmak gibi bir düşüncemiz olmadı, olmayacakta. Çünkü biz onlarla hafta boyu çalışıyoruz. Gördüğümüzü, inandığımızı, hazır oyuncuları sahaya sürüyoruz."

"SHOTA VE SADİ HOCAMDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, stadyum çıkışında basın mensuplarına yaptığı, "Bu takım sezon başında hiç çalışmamış" şeklindeki açıklamasıyla ilgili olarak ise özür diledi.

Hami Mandıralı, söylememesi gereken bir şeyi söylediğini belirterek, "Bazen söyledikleriniz net anlaşılmıyor ve herkes üstüne alınıyor. Belki söylememem gereken bir şeydi. Biz insan olarak hep mazeretlere sığınırız ya belki ben de o anki ruh halimle öyle bir şey söyledim. Daha önce benden önce takımı çalıştıran hocalarımdan böyle bir beyanat verdiğim için özür diliyorum. Shota hocamızdan, Sadi hocamızdan özür diliyorum. Söylememem gereken bir şeydi. Şimdi yüzümüz gülüyor ve daha iyi çalışacağız" dedi.

YUSUF ERDOĞAN AĞLAYARAK OTOBÜSE BİNDİ

Hami Mandıralı, maçın ardından taraftarların kendisine gösterdiği tepki nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu ağlayarak terk eden Yusuf Erdoğan ile ilgili olarak ise, "Bütün oyuncularımız kıymetli. Başka şansımız yok, sonuna kadar bu oyuncularımızla gideceğiz. Şimdilik eleştiriyi bir kenara bıraksınlar" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...