Kobe Bryant veda etti

Kobe Bryant veda etti

SPOR Haberleri

Batı'nın, Doğu'yu 196-173 yendiği maçta 10 sayı, 6 ribaunt ve 7 asistle oynayan Kobe bitime 1 dakika kala sahadan çıkarken ayakta alkışlandı

Kobe Bryant'ın son kez oynadığı NBA All-Star maçını, Doğu Karması'nı 196- 173 yenen Batı Karması kazandı. 41 sayı atan Paul George'un 9 üçlüğünün yanısıra, takımların ilk yarıda bulduğu 182 ve maç genelinde attığı 369 sayı ise bir diğer rekor olarak kayıtlara geçti. Geceye damga vuran isim ise Kobe Bryant'tı... 20. kez All-Star olan ve veda sezonunda son kez All-Star formasını giyen Kobe Bryant, Air Canada Center'da anons edildiğinde herkes ayağa kalktı. 

DAKİKALARCA ALKIŞLANDI 
 37 yaşındaki Bryant, All-Star'a katılmanın her zaman çok heyecan verici bir deneyim olduğunu belirterek, "Burada bulunan genç oyuncularla yıllar boyunca elde ettiğim bilgi ve tecrübeyi paylaşma fırsatı buluyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından seyirciler ve NBA oyuncuları tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan Bryant, bitime 1 dakika 6 saniye kala kenara gediği maçı 10 sayı, 6 ribaunt, 7 asist ve 1 top çalmayla bitirdi. 

SOSYAL MEDYA AYAKLANDI
 Kobe'nin son All-Star maçı, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Kobe'nin, diğer oyuncularla kucaklaştığı ve tribünleri selamladığı anlar, NBA'in Facebook hesabında yayımlandıktan kısa süre sonra 1 milyon izlenme sayısına ulaştı. Michael Jordan'ın, Bryant hakkındaki yorumları ise 1 milyon barajına yaklaştı. NBA'in resmi Twitter hesabında "#KobeBryant" hashtagi, "en çok konuşulan konu" oldu. 

 DUYGUSAL ANLAR
 Kobe'nin veda konuşması Air Canada Center'da duygusal anlar yaşattı. Bitime 1.06 kala oyundan çıkan Kobe'nin saha içinde arkadaşları ile vedalaşması sosyal medyada milyonlar tarafından izlendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...