Albayrak, 'Kadıköy'e lider gideriz'

Albayrak, 'Kadıköy'e lider gideriz'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, dün basınla bir araya geldi.

2-2 biten Başakşehir maçını değerlendiren Albayrak, "2-0'dan dönüş yapmak her baba yiğidin harcı değil. Bana göre ligde en iyi oynayan takım biziz" dedi. Hakem Ali Palabıyık'ın yönetimini eleştiren Albayrak, bir de iddiada bulundu: "Mersin ile oynayacağımız eksik maçı 3 puanla kapatıp, Gençlerbirliği maçını kazanıp Fenerbahçe maçına lider olarak çıkabiliriz." Albayrak, Vodafone Arena'da efsaneleri unutmayacaklarını da belirterek, "Şeref Bey ve Baba Hakkı kale arkalarının isimleri olacak. Basın tribünü ise Vedat Okyar tribünü olacak" diye konuştu. 

Şampiyonluk oranları değişti

İddaa Risk Yönetimi, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan haftada alınan sonuçlar sonrası 2015-2016 sezonunun şampiyonluk oranlarını değiştirdi. Düzenlenen yeni oranlar sonrası şu anda lider durumda olan Fenerbahçe'nin oranı 1.70'ten 1.45'e düşerken, Beşiktaş'ın oranı 1.65'ten 1.80'e yükseldi. Galatasaray'ın oranı ise 15.00'ten 20.00'ye çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...