Onur savaşı

Düzenleyen:
Onur savaşı

SPOR Haberleri

Bordo-mavili takım kaptanı Onur'un devleştiği maçta Marko Marin ve Sefa Yılmaz'ın golleriyle sonuca gitti

Hami Mandıralı'nın gelişiyle birlikte çıkışa geçmek isteyen fakat gerek ligde gerekse kupada tatsız sonuçlar alan Trabzonspor dün nihayet galibiyeti hatırladı: 2-1. Kayserispor'u ağırlayan bordo-mavililer maça baskılı girdi. 11'de Marin'in vuruşunu Samba Sow çizgiden çıkardı. 23'te Bosingwa on sekizde Deniz Türünç'ü indirdi. Biseswar'ın penaltı vuruşunu kaleci Onur önledi. 35'te Kayseri defansının hatasında topu alan Marin, Ahamada'yı avladı: 1-0. 40'taki Erkan Zengin'in asistinde Sefa Yılmaz altı pas önünde topu iyi kontrol etti, teknik bir vuruş yaptı: 2-0. Mabiala 47'de Aytaç'ı düşürünce bu defa Trabzon penaltı kazandı. Muhammet Demir'in vuruşunda kaleci Ahamada köşeyi doğru tahmin etti. 68'de Tighadouini'nin, 73'te Biseswar'ın şutlarında kaleci Onur devleşti. 80'deki frikikte Zeki Yavru'nun vuruşu Marin'in başına çarparak ağlarla buluştu: 2-1. Uzatmada Yusuf Erdoğan'ın karşı karşıya şutunda Ahamada golü önledi. Trabzonspor ligde üç hafta aradan sonra kazanarak üç puanın sahibi oldu. 

Onur savaşı

GÖRÜŞ - ÖMER FARUK ÜNAL

Psikolojik bir maçtı!

Saha içi faktörlerden çok psikolojik bir maçtı!     Trabzon açısından maçın kaybedilmesi halinde işlerin çok fazla karışacağının herkes farkındaydı.
 Eksikler çokmuş, Bosingwa solda oynamış... Bunların pek önemi yoktu.
 Kayseri maça hızlı başladı. Ne zaman penaltıyı kaçırdılar, maç Trabzon'un kontrolüne geçti.  
 Nitekim 5 dakikada 2 gol attılar.  
 Ama Kayseri dirençli bir takım. Ara ara müthiş tempo koydu!
 2-0 geride olsalar da yeni kalecilerinin penaltı kurtarması motivasyonlarını çok artırdı.

 Hakem İlker Meral, 23'te o penaltıyı çaldıysa Bosingwa'ya sarı değil kırmızı kart çıkarmalıydı. Biseswar, kaçırdığı penaltıdan sonra bu defa Özer tarafından indirildi. Buna da penaltı çalınmalıydı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...